The Idaho Housing Agency acquired one of the nicest sites in downtown Boise. Julia Davis Park borders the site to the south and there are incredible views of the downtown core and the Boise Front to the north.

ZGA designed the building to capitalize on these amenities and to make the facility as energy efficient as possible. The design is unique in that each building elevation responds to a particular environmental or site condition from the deeply recessed window openings to the south and west to the angled main circulation lobby which bisects the building and emphasizes the relationship between the site entrance to the north and the park to the south.

The building contains 50,000 sq. ft. and was designed to allow for Idaho Housing to expand over the next twenty years into additional space it now leases to other tenants.